Širokopojasni internet


SES Broadband – za svakoga, svugdje.
Gdje god živjeli, sa SES Broadband imate visokobrzinski Internet priključak.

couch_computer2

SES Broadband oslobađa Vas ograničenja zemaljske internetske veze i donosi Vam brzi, pouzdani, širokopojasni internet, gdje god bili. Naši klijenti – koji nisu u prilici koristiti ADSL broadband i koji su umorni od dial-up zastoja – sada uživaju s visokobrzinskom Internet vezom bez telefonske linije. Naše rješenje, bazirano na satelitskoj vezi ne podliježe ograničenjima krajolika, a internetski signal je dostupan svugdje.

Naše usluge se ne razrjeđuju što ste udaljeniji od grada nego su dostupne u svim područjima odmah. Bilo da trebate širokopojasni Internet na vrhu planine, nasred livade ili jednostavno živite u seoskom okruženju – možemo Vam pomoći ostvariti vezu.

Oprema i postavljanje

Naš paket opreme niske cijene je sve što je potrebno za spajanje računala ili mreže na našu satelitsku vezu i rađen je po najvišim specifikacijama za godine pouzdanog korištenja. To je uistinu „postavi i zaboravi“ oprema.

Naš sustav ne zahtjeva dodatnu instalaciju programa na računalo, a opremu možete osobno postaviti, jednostavno i brzo, uz nekoliko osnovnih alata i malo uradi-sam vještina. Ako Vam više odgovara, možete zatražiti od Vašeg prodavača da Vam uz skromnu naknadu montira antenu i spoji modem u roku od par dana od narudžbe SES Broadband paketa.

Politika poštene upotrebe (Fair Use Policy)

Mi provodimo politiku poštene upotrebe, koja može privremeno ograničiti brzinu veze pod ekstremno teškim uvjetima upotrebe, kako bi svaki krajnji korisnik uživao najveći mogući udjel kapaciteta brzine širokopojasnog interneta.